Codecrackers

Codekrakers


Codekrakers is het spel voor een geheimzinnig groepsuitje. Een gevaarlijke dievenbende stal een onmisbaar voorwerp – dat je zelf kan kiezen – uit je kantoor, huis of stamcafé. Er werd meteen een detective ingeschakeld, maar die wordt bedreigd door de bende. Daarom heeft hij doorheen de stad verschillende hints achtergelaten. Jouw team gaat op zoek naar de hints van de detectieve, om zo de locatie van het gestolen voorwerp te achterhalen.


Opgelet! De bende heeft ook een bom vastgehangen aan het gestolen object. Ontcijfer de aanwijzingen om de code te kraken, en let op dat je niet op het verkeerde been wordt gezet! Alleen door met je team snel te handelen, goed na te denken en samen te werken, kan je in de missie slagen…


Dit spel speel je in groepen van ongeveer 5 personen. Tijdens deel 1 van het spel gaan de groepen op zoek naar hints, die leiden naar de geheime locatie of tips geven voor het kraken van de code. Wanneer de locatie gevonden is door alle teams, begint deel 2 van het spel: de code kraken. Dat kan eventueel met een drankje erbij.


We passen het scenario graag aan zodat het gestolen object volledig bij jouw bedrijf, vereniging of vriendengroep aansluit. Jouw team op zoek naar de gestolen award van je bedrijf? De bouwplannen van het nieuwe kantoor kwijtgeraakt? Is je favoriete cafébaas zijn flessenopener kwijt? Stuur jouw teams op pad en vind de geheime locatie in de stad. Kraak de code en word de held van de dag!

In de kijker

Vernieuwd aanbod springkastelen

Animatie in thema

Clowns
Maritiem
Jaren 30
Victoriaans
Winters/sneeuwmannen
Halloween

© 2019 STICK events & entertainment